Collestrada Commercial Center

Collestrada Commercial Center

Extension and reorganization of an existing mall

The project calls for an extension to an existing shopping center with the construction of new commercial space and the reorganization of food and beverage services to define a Food Court.

The intervention involves substantially the neighboring roads and strives to adjust traffic axes and their conjunctions to improve the current situation in consultation with the municipality.

The increase of commercial surface brings with it the need to provide greater parking areas which, for the morphology of the lot, will be accommodated in covered structures for the most part below the shopping mall itself.

Key Facts

Client: Eurocommercial Properties
Location: Collestrada, Italy
Year: 2017 –ongoing
Services: Accessibility Studies, Architectural Design, Parking Design, Traffic Studies

Related Projects

Related News